‘ICT is geen op zichzelf staand doel, maar een middel om de efficiency van processen te bevorderen’. Volgens deze visie creëren de professionals bij Symeko al ruim 30 jaar ICT-oplossingen op maat die zich voor de eindgebruiker onderscheiden door gemak en functionaliteit.

Wij zijn in staat om complexe vraagstukken in duidelijke taal te beantwoorden. Door onze achtergrond als software engineers en onze internationale ervaring kunnen wij snel en doelgericht werken. Een vaardigheid die wij gebruiken bij het oplossen van complexe ICT vraagstukken, het aanleggen van kantoornetwerken en bij het implementeren van huisstijlautomatisering.

Eén van de bekendste producten van Symeko is het in 1998 geïntroduceerde DocStyler. Dé internationale standaard op het gebied van huisstijlautomatisering. Het bewijst de kracht van Symeko om gebruiksvriendelijke en kwalitatieve oplossingen te ontwikkelen. Kwaliteit die ook nog eens wordt onderstreept door het feit dat de software die vijfentwintig jaar geleden is geïntroduceerd, nu nog steeds wordt doorontwikkeld en gebruikt.